CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Nagy Bandó András interjú és a legfrissebb cikkeink

2009.01.26. 10:04 - CsaladiNet.hu

Címkék: blog ingyen interjú család farsang finn kismama egészség életmód fogyókúra felvételi baba szauna szülők humorista etetőszék nagy bandó andrás

A Sztárszerda keretein belül a legfrissebb interjúnk Nagy Bandó Andrással készült, melyet ide kattintva tekinthetnek meg az érdeklődők.

Legújabb cikkeink (a teljes cikk a címére kattintva olvasható el):

Kellemetlen tünetek az ünnepek után

Gondoltuk volna, hogy milyen veszélyeket rejt magában egy kedves plüssállat, melyet karácsonyi ajándékként választottunk? Lehetséges, hogy a hosszabb ideje fennálló köhögés, tüsszögés és orrfolyás nem megfázás, sokkal inkább a lakásba került fenyőfa következménye?

Egészséges fogyókúra 2009-re

Miért adjuk fel a fogyókúrát? Banán: fogyókúrás csodaszer?
Sétával csökkenthetjük az édesség utáni vágyat. Egészséges fogyókúra tippek 2009-re.

Jelmezes bemutatkozó versikék

Óvodai farsanghoz hasznos versek.

Ingyen felvételizhetnek és előnyben részesülnek a hátrányos helyzetűek

A 2009. évi felvételi eljárás során ismét előnyben részesülnek és a Katapult Mentorprogramban való részvételre is jogosultak a hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű felvételizők. Újdonság, hogy idén a felvételi jelentkezéskor eljárási díjat sem kell fizetniük az érintetteknek.

Fontos tudnivalók a magas etetőszékekről

Ha a baba étrendjébe a tejen és gyümölcsleven kívül a pépesített gyümölcsöt, főzeléket már be lehet iktatni, akkor itt az ideje, hogy a szülők elgondolkodjanak egy etetőszék megvásárlásáról. Sok szülő szerint a kiságy után a baba legfontosabb bútora az etetőszék.

A finn csoda: a szauna

A szauna finn eredetű szó, azt jelenti: földbe vájt üreg. Arra utal, hogy az eredeti szaunákat félig a földbe süllyesztve építették, olyan helyen, ahol tó vagy a tenger közel volt, és a szaunában való felhevülés után az emberek kiszaladhattak a szabadba és lehűthették magukat a hideg vízben.

A serdülőkor a "vihar és stressz" korszaka


A serdülőkor a gyerekkorból a felnőttkorba való átmenet. A korszak határai nem egyértelműek, de azt mondhatjuk, hogy 12-17év végéig a testi érés befejezéséig tart. A közkeletű bölcsesség szerint, a serdülőkor a "vihar és stressz" korszaka, amelyet szeszélyesség, belső zűrzavar és lázadás jellemez.

Farsangi versek óvodásoknak

Mentovics Éva versei

Mit egyen a vizsgázó diák?

Igazi fejtörést okoz az anyukáknak a gyerek egészséges és tápláló étkeztetése. Mivel a legjobbat akarjuk a csemetéknek, figyelnünk kell a vizsgázó tanuló megfelelő táplálékkal való ellátására. Mit is egyen a vizsgázó gyerek?

Hellinger-féle családfelállítás

Az alábbi cikk a Hellinger-féle családfelállításról nyújt rövid áttekintést. Ez a csoportterápiás módszer hatékony segítség lehet látszólag kezelhetetlen lelki problémák esetén is, emellett sok tekintetben megváltoztathatja az ember lelki működéséről alkotott nézeteinket.

A nők életének védelmében!

Meghirdették a második méhnyakrák elleni védőoltás pályázatot.

Barack Obama és Michelle Robinson - szerelmük rövid története


Barack Obama és családja elbűvölte Amerikát és az egész világot.
Így kezdődött az az erős szövetség, melyből erőt meríthet minden ember...

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr12902922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása