CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Itt a Tavasz!

2009.03.10. 16:09 - CsaladiNet.hu

Címkék: blog család egészség életmód allergia baba turiyam

Március a Tavasz első hónapja, a megújulás ideje, így a CsaládiNet márciustól megújult külsővel köszönti látogatóit. Az új dizájn mellett természetesen a tartalom továbbra is változatos, a családdal kapcsolatos témák széles skáláját lefedi. Néhány cím ízelítőül:

Turiyam: Szívmágnes 2.
Van, hogy a szeretet által mély nyugalmat élünk meg, de megéljük általa a nyugtalanságot, az aggodalmat, félelmet is. Sokszor megéljük azt, hogy nem tudunk szeretni és többekkel előfordul, hogy hamar kiszeretnek, ha a másik nem úgy viselkedik, nem úgy csinálja, ahogyan azt szeretnék.

Te-Show - Családi ünnepek
Pintácsi Vikinek nemrég jelent meg ÜNNEPEK DALAI című albuma, amin 13 vadonatúj dal, melyek az esztendő során fellelhető ünnepekre kínálnak talpalávalót.
A CD-vel egy időben megjelenik Viki új, harmadik egyben speciális, kereskedelmi forgalomba nem kerülő könyve, mely amúgy "Ni csak, ki beszél?" stílusban íródott.

Apa egy ideig nem megy dolgozni...
Gazdaságkutatók előrejelzése szerint idén 100 ezer ember veszíti el az állását Magyarországon. Főleg a családfőknek nehéz feldolgozniuk a sokkot és beszélni az elbocsátásról családi, ismerősi körben. Pedig a hallgatással csak nehezebb helyzetbe hozzák magukat. Hogyan kommunikáljuk munkanélkülivé válásunkat gyermekünknek, barátainknak?

Ha adományoz, duplán jár jól!
Amikor adományozunk, akkor nem csak másokon segítünk, hanem saját magunkkal is jót teszünk, egyrészt jóleső érzés adakozni, másrészt bizonyos esetekben a pénztárcánknak is jót tehetünk vele.

Közeleg a Húsvét, avagy ki segít a nyuszinak a piros tojás elrejtésében?
Van egy szuper ünnep, fiúk jönnek, s a borzos hajam locsolják. A lányok festenek bőszen, míg a srácok zseléznek néhány szép frizurát. Hogy ki az, ki tojta vagy hogy mi volt előbb, a tyúk vagy az szép a tojás. Hidd el, teljesen mindegy, a lényeg, hogy gyertek és éljük ezt az ünnepet át, csodás!

Kreativitás és Kerekítő
A Kreativitás és Innováció Európai Évének hazai programsorozatát Bogyay Katalin az Oktatási és Kulturális Minisztérium nemzetközi államtitkára nyitotta meg február 25-én a Mai Manó Házban. Rubik Ernő professzor, az Év nagykövete a kreativitásra való nevelésről beszélt, mint a felemelkedés egyik lehetséges útjáról, a mai válságos helyzetben pedig, mint egyedüli lehetőségünkről. Szerinte az alapfokú oktatásrendszerben kéne letenni ennek alapjait.

5 kérdés az allergia vizsgálatról
Napjainkban folyamatosan emelkedik az allergiás betegek száma. Márciustól már megjelennek az első pollenek a levegőben, így adódik a kérdés, kinek és mikor érdemes allergia tesztet végeztetnie. A vizsgálatról dr. Balogh Katalint, a Budai Allergiaközpont allergológus főorvosát kérdeztük.

Minden közös étkezés egy lehetőség a hazaérkezésre
Akik rendszeresen közös asztalhoz ülnek, kevesebbet veszekednek, és a szerelmi életük is boldogabb, mint azoknak, akiknek a mindennapjaiból kimarad mindez. Egy közös vacsora segít abban, hogy egymásra hangolódjunk, még akkor is, ha az asztal mellett éppen egy szó sem hangzik el. A közös asztal mellett van idő, hogy fejben is hazaérjünk, csendben megemésszük a napi gondokat, és a vacsora után teljes figyelmünkkel egymás felé forduljunk

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr67993878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása