CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

90 napos diéta, receptek, Madonna férjet és apát talált?

2009.05.18. 15:36 - CsaladiNet.hu

Címkék: kreatív sport család depresszió szülés gyerekek diéta recept mozaik madonna kavics backstreet boys táborozás

Az elmúlt héten is sok érdekes cikk került fel a CsaládiNet portálra: programajánlók, receptek, pályázatok, kreatív ötletek, olvashatsz a mostanában nagyon népszerű egy 90 napos diétáról és ha egy kis bulvárhír után vágysz, azt is találsz nálunk.

Pár cikk ízelítőül:

A gyümölcslé energiával tölt fel
"Most még nem vagyok éhes, majd az oviban eszem valamit." A legtöbb szülő számára ismerős ez a mondat, aki reggelente már maga is fél lábbal az ajtóban toporog, és idő hiányában gyermeke nevelését feladja. Pedig meghatározó évek ezek a gyerekek fejlődése szempontjából.

A 90 napos diéta
A forradalmi diéta már nem egy túlsúlyos embert szabadított meg felesleges kilóitól.

Füstölt sajtos-chorizós lasagnette
Királyi lakoma a egész családnak. Gyorsan elkészül és rendkívül ízletes a paradicsom, sajt és tészta együttese.

Kavicsmozaik
Nagyon egyszerűen elkészíthető, dekoratív lakásdísz készülhet kavicsmozaikból! Adhatjuk ajándékba is, a siker garantált!

Táborozás tanyán...
Régi táborozásaink sok emléket hoznak elő, amikor gyermekeink is készülnek a nyári táborba. De mit is kell magukkal vinniük?

4. Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI
Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a nagyközönségnek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy a sport közelébe kerülhessenek, ismerjenek meg, próbáljanak ki minél több sportágat, s pozitív sportélményekkel, impulzusokkal gazdagodva, dönthessék el, hogy melyik mozgásforma áll hozzájuk a legközelebb.

A szülés utáni depresszió megelőzése
A legfontosabb kérdések, amelyekre figyelni kell a szülés utáni depresszió elkerülése érdekében: szülés utáni segítség, szoptatási tanácsadás, hogyan reagáljunk kisbabánk sírására, szakítsunk időt egymásra is, pihenés.

Apa lett a Backstreet Boys sztárja, Howie Dorough
Howie Dorough és Leigh Boniello 2007-ben házasodtak össze, előtte már hét éve ismerték egymást. Most pedig megérkezett a trónörökös is.

Madonna férjet és apát talált?
Nagyon fiatal Madonna új, brazíliai párja, akit a gyerekek bébiszitternek hisznek. Apa és férj lesz belőle?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr821128878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása