CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Búcsú Michael Jacksontól

2009.07.10. 15:34 - CsaladiNet.hu

Címkék: kreatív anya michael jackson gyógyszer allergia recept tréning megelőzés frizura hajápolás pajzsmirigy szembetegség aranyér íriszdiagnosztika

A Családinet információs és közösségi portál ezen a héten sem szűkölködött a megszokott, változatos témájú cikkekben (egészségügyi-, életmódtanácsok, kreatív ötletek, programajánló, receptek, bulvár), íme egy rövid összeállítás a legjavából, akik esetleg lemaradtak volna, és ezt hétvégén szeretnék pótolni:

Természetes koronánk: a haj nyári ápolása
Nemcsak a ruha, hanem a haj is teszi az embert. A hajviselet olyan, mint egy társ, tehát a hajat mindig tisztelettel és óvatosan kezeljük, és néha adjunk neki egy kis regenerálódási időt, amikor nem csavarjuk, sütjük, lakkozzuk, valamint hagyjuk magától megszáradni. Nyáron kifejezett védelmet igényel természetes koronánk is.

Jobban járunk, ha továbbra is az orvossal iratjuk fel az allergia gyógyszert
Július 1.-től az allergiások számára nélkülözhetetlen antihisztaminok többsége már vény nélkül kapható a patikákban. A betegek számára azonban fontos információ, hogy az így vásárolt készítmények egy részére nem jár támogatás, recept nélkül kizárólag teljes áron vásárolhatóak meg. A változásokkal kapcsolatban dr. Balogh Katalint, a Budai Allergiaközpont allergológusát kérdeztük.

12 kérdés a pajzsmirigy működéséről és betegségeiről - 6. rész
Mit kell tudni dióhéjban a pajzsmirigyről és betegségiről?
Okozhat-e a pajzsmirigybetegség szembetegséget? Van-e hatása stressznek a pajzsmirigy betegségeire?

Szemtréning - Íriszdiagnosztika 5.
A táplálkozás sem utolsó szempont jó és tartós látásunk megőrzésében. A szem és a máj elsősorban a kínai gondolkodásban szorosan összefügg, ezért ajánlatos odafigyelnünk táplálkozási szokásainkra is. Fontos a napi "többször keveset" étkezés kialakítása. Ételünk tartalmazzon egyenlő arányban szénhidrátot, fehérjét, zsírokat, vitaminokat, ásványi anyagokat.

Aranyér betegség: a megelőzés már gyermekkorban elkezdődhet
Az aranyér kialakulásában az örökletes tényezők mellett fontos szerepet játszanak életviteli tényezők is. A panaszok elsősorban felnőttkorban jelentkeznek, de a megelőzést már gyermekkorban el lehet kezdeni.

Anya,nő és feleség egy személyben
Mikor vagy anya, mikor feleség és mikor nő? Hogyan tudjuk ezt a sok szerepet összehozni, hogy harmóniában éljünk saját magunkkal, és ne szenvedjen hátrányt egyik szerepünk sem?

Miért nehéz egyedül? A 10 legnagyobb hiba amit az otthoni tornázás során elkövetünk. Második rész.
Le a motivációgyilkosokkal!
Na de miért is követünk el egyáltalán hibákat?
És az első 4 hiba.

Színnel, lélekkel: A TAVASZ gyermekei... III. rész (Akik kedvelik, használják, tudatosan megélik...)
Cikksorozatunk előző részében azzal búcsúztunk, hogy bár perceken belül vége a meteorológiai tavasznak is, hiszen a nyári napforduló átalakítja lassan az évszak alapjellegeit, de zárásul, végül még gyorsan átfutjuk, hogy az eddig nem említett életterületeink révén, még miként találkozhatunk az évszak jelleg-specifikumaival.

Tésztacsat, tésztalánc - játékok, ajándékok száraztésztából
Vidám, bohó nyári csatot, láncot készíthetünk száraztésztából! De hideg, szürke, zord téli időben különösen üdítő látvány lesz majd egy-egy ilyen kedves, színes holmi. Ajándéknak is remek ötlet!

Játékötletek gyermekeknek elektromos ketyerék nélkül
A régi jól bevált nyári játékok: bicajozás, fára mászás, ugróiskola, ugrókötelezés, homokvárépítés.

Hamis stíriai metélt
Nagyon egyszerű, de annál ízletesebb vacsora kerekedhet ebből a receptből.

Sajtos cukkini lepénykék kukoricával és olívával
Finom és egészséges cukkini lepénykék kukoricával és olívával. Könnyen és gyorsan elkészíthető recept.

Monumentális búcsú Michael Jacksontól
A pop királyának a temetése legalább olyan figyelemre méltó volt, mint az élete, a munkássága. A Los Angeles-i Staples Centerben világsztárok tisztelegtek műsorukkal a család és húszezer rajongó előtt. A szertartást a világ minden tájékán közvetítették tévécsatornákon és az interneten keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr211238775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása