CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

CsaládiNet újdonságok: emlékeztető, közösségek, vonalzó

2009.07.06. 12:44 - CsaladiNet.hu

Címkék: fórum közösség portál család szavazás emlékeztető képeslap vonalzó csaladinet

A CsaládiNet mindig kitalál valami újdonságot. Azért, hogy Neked és családodnak még jobb legyen.
A friss hírek, programajánlók, nyári táborok, gyermeknevelési tanácsok mellett Szakértők várják kérdéseidet. De légy Te is aktív! Gyűjt ismerősöket, ossz meg képeket, küldj képeslapot, indíts szavazást, fórumot... És használd a legújabbakat:

CsaládiNet Közösségek





Unod már a hagyományos online közösségeket? Hozz létre saját ízlésed szerinti csoportokat a CsaládiNeten: gyerekek, család, házi kedvencek, pletyka, főzés, ezotéria... vagy csatlakozz egyhez!

CsaládiNet Vonalzók







Választhatsz Születésnapos és Várandós vonalzót, amiket különféle csúszkával, akár gyermeked fotójával tehetsz egyedivé.

CsaládiNet Emlékeztető















Többé nem lesz elfelejtett oltás, születésnap vagy lejárt forgalmi, nem maradhat ki egyetlen fontos megbeszélés sem! Vigyázz, rá lehet szokni!

Megsúgunk egy titkot: a legaktívabb és leghűségesebb olvasóinkat hamarosan jutalmazni fogjuk! Érdemes tehát minél több időt nálunk tölteni és sok ismerősnek szólni...

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr61229620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása