CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Újévi fogadalmak, Jennifer Lopez szilvesztere

2010.01.05. 13:56 - CsaladiNet.hu

Címkék: mobil család ruha változás póló címke szilveszter újév torna horoszkóp jennifer lopez jóga telefonszám fogadalom mosás bolygóállások

Kedves Bloglátogató!

Köszöntünk az új évben, ez az első blogbejegyzésünk 2010-ben. Az új évet a legtöbb ember valamilyen fogadalom megtételével kezdi, ha Neked is van újévi fogadalmad oszd meg másokkal a fórumunkon, vagy a kapcsolódó cikkhez hozzászólva. Ebben az évben is sok érdekes cikkel vár a CsaládiNet, itt megtalálsz minden olyan témát, ami a családodat érinti. Ha kérdésed lenne, több mint 100 szakértőnk továbbra is rendelkezésedre áll.

Ha olvasóból aktív taggá válsz, fórumozol, közösségezel, a CsaládiNet meglepetésekkel díjazza az aktivitásodat! És most egy kis kedvcsináló legfrissebb cikkeinkhez:

Újévi fogadalmak

Felgyorsult világunkban az emberi alkalmazkodás egyik kivetülése a változás igénye. Változni akarunk, hogy jobbak legyünk, könnyebb legyen az életünk. A változás nem megy egyik napról a másikra, valamiféle átmeneti rítusra van szükség, hogy a profánból szent dolog lehessen.  Keressük az alkalmat a változás megkezdéséhez. Az óév befejezése épp megfelelő lehet. Itt az újév, itt vannak az újévi fogadalmak is.

Mossunk a címkének megfelelően!

A karácsonyi ajándékok között biztosan sokan kaptunk valamilyen ruhadarabot. Ezek az ajándék ruhaneműk különösen kedvesek szoktak lenni. Ha jól mossuk, hosszú ideig társaink lehetnek. De mit is jelentenek a címkék a ruha belsejében? Itt egy helyen megtalálod az összes szükséges információt ezekről a kódokról.

Heti horoszkóp (bolygóállások) 2010.01.04 - 01.10.

Bolygóállások a héten, horoszkóp. Nap Merkúr együttállás,Merkúr Vénusz együttállás.

A Jóga és a Nő

A mai élettempó hatásait ismerve és női szerepeink sokszínűségét tekintve, a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogy mennyire hiányzik számunkra egy olyan eszköz, amely harmónia és női minőségeink gyarapítása Útján vezet bennünket.

Jennifer Lopez tündökölt szilveszterkor

Mivel töltötték a sztárok az év utolsó napját? Jennifer Lopez a közönséget szórakoztatta gyönyörű alakjával és dalaival.

Tettél újévi fogadalmat? - Tipp a megvalósításhoz

Mintha kiment volna a divatból az újévi fogadalom szokása. Néhány évvel ezelőtt hallottam ismerősöktől-ismeretlenektől, miket fogadnak meg az év első napján. De most szinte senki nem tesz már fogadalmat. Mi történik? Gyávák vagyunk, nincsenek céljaink, tudjuk, hogy úgysem tartjuk be?

11 jegyűre változnak a mobilszámok január 16-tól - Te átírtad már?

Január 16-tól már csak előhívószámmal kiegészített számokat tárcsázhatunk mobiltelefonról.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr291648611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása