CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Apák Napja, nyári táborok, Brad és Angelina mégsem szakítanak?

2009.06.25. 13:17 - CsaladiNet.hu

Címkék: család kutya gyereknevelés gyerekek nyár napja angelina jolie nevelés vakáció brad pitt pajzsmirigy apák táborozás íriszdiagnosztika szemtréning

Ne felejtsük el, h június 3. hétvégéjén Apák Napja. Emellett kitört a szünidő, elérkezett a nyári táborozások ideje, a CsaládiNet portál ezekben a támákban is remek információ forrás mindenki számára. Emellett találkozhatsz mindig új receptekkel, programajánlókkal, több mint 100 szakértőnk által írt szakcikkekkel a családi élet minden területével kapcsolatban és a legfrissebb bulvárcikkekről sem maradsz le, ha minket olvasol.

Egy kis ízelőtő az elmúlt hét legfrissebb cikkeiből:

Apu kávésbögréje - ajándék apák napjára
Bár itthon még kevesen tudják, de június harmadik vasárnapja Apák napja. Ők is megérdemelnek egy kis ünneplést!
Ennek örömére lepd meg aput ezzel az egyedi kávésbögrével! Akármikor iszik belőle, te fogsz eszébe jutni róla rögtön! Könnyen és gyorsan elkészíthető ajándék, egy kis segítséggel már ovis gyerekek is készíthetik.

Kicsengettek! Előttünk a vakáció - gyerünk táborozni!
Kicsengettek. Szeptemberig üresen ásítoznak a tantermek, de az óvodák is takaréklángon működnek. A gyerekek megkapták szabadságlevelüket, kezdődhet a hóka-móka-kacagás! Ha még merő homály, mi mindent kínál a nyár egy gyereknek a családi nyaralás, a rokon- és barátlátogatások, a játszótér, a kirándulások, valamint az aggasztó fagylaltfogyasztás mellett, érdemes belekukkantani a Minitipp.hu interaktív vakációs programadatbázisba.

Én és a Kutyám - kutyás-életmód-tábor
A Mezőnagymihályi 4TAPPANCS Kutya-Tanyán megtartandó tábor olyan formában próbál nyaralást, közös kikapcsolódást biztosítani, hogy közben a résztvevők megismerkedhessenek a kutyák származásával, nevelésével, tanításával, tartásával kapcsolatos legújabb és legkorszerűbb ismeretek alapjaival.

Határok és szabályok a gyereknevelésben 2.
Most a szabályok bevezetéséről szeretnék írni, és arról, hogy milyen fontos a következetes nevelés.

Hideg cseresznye krémleves zabpehellyel
Finom, egészséges és tápláló leves, amit a gyerekek imádnak.

Hentesnél...
Hó végén nagyon jól jön, ha van az embernek vásárlási utalványa az Utalványszámláján.

12 kérdés a pajzsmirigy működéséről és betegségeiről - 3. rész
Mit kell tudni dióhéjban a pajzsmirigyről és betegségiről?
Melyek a pajzsmirigy göbös betegségei? Van-e kapcsolat a pajzsmirigy és a terhesség, ismételt vetélések és a meddőség között? Társul-e a PCO-hoz?

Szemtréning - Íriszdiagnosztika 2.
Íriszdiagnosztika, mi is ez?
Az írisz (szivárványhártya) optikai reflexológiás területe.
Az örökletes tényezők, a belső szervi megbetegedések, a toxikus anyagok, a stresszhelyzetek különböző nyomokat, jeleket hagynak az íriszen.
Precíz szervtérkép alapján következtetni lehet a teljes szervezet működésére, az energiaszintre éppúgy, mint a szerzett tulajdonságokra, betegségekre.

Brad és Angelina mégsem szakítanak?
A közelmúltban olyan hírek jelentek meg, amelyek a két színész szakításáról szóltak. Angelina mendzsere azonban cáfolja ezt a hírt, szerinte ez nem igaz. Megbízható forrás is állítja, hogy vannak köztük veszekedések, de ennek ellenére jól megvannak egymással, Brad pedig élvezi az apaságot. A színészpár 2005 óta van együtt, hat gyerekük van.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr391207637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása