CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Márciusi írásaink a CsaládiNet portálon

2009.03.16. 15:22 - CsaladiNet.hu

Címkék: blog játék interjú tavasz sport cd népszokások kutya kismama nők megújulás horoszkóp nevelés smink nyereményjáték hagyományok csillagjegy

Márciusban a Sztárszerda rovatunk vendégei eddig Kóós Réka és Geréb Ágnes voltak, a velük készült interjút a nevükre kattintva lehet elolvasni.

Legújabb nyereményjátékunkban vásárlási utalványokat és Desperado CD-t lehet nyerni, ezért érdemes szemfülesen végigolvasni az ehhez kapcsolódó interjút, így növelve a nyerési esélyeket.

Szemezgetés az elmúlt cca másfél hét legfrissebb cikkeiből:

Házhoz vitt nevelési tanácsadás
"Én már mindent megpróbáltam, mégsem boldogulok vele!"
Mi okozza a legtöbb problémát a szülőknek? A gondozás, az eltartás?
Legkevésbé sem. Az előbbi jól ellesett minták alapján működik, az utóbbit minden család megoldja.

A nők és a sport
"Kaptam egy megtisztelő felkérést a Cafe Pr-tól egy sajtótájékoztatón való előadás megtartására (Dove Sajtómegálló, 2009. február 26-án) a Sportolás és a nők témakörben, pl. milyen élettani hatásai vannak a sportolásnak a szervezetre, és milyen új sporttrendek vannak napjainkban. 
Az előadás anyagából készítettem egy cikket, beleszőttem az újságíró nők által feltett kérdéseket és a válaszokat, és a velük folytatott beszélgetést is."

Népszokások, hagyományok, megfigyelések... március 1
MÁRCIUS - Böjtmás hava
Kikelet... Március, pattanó rügyek, szépítkező a fák, új élet...

RizikóRiadó - Az érdektelenség az életünkbe kerülhet!
Esélynövelés vérnyomáscsökkentéssel
RizikóRiadó néven indít ismeretterjesztő programot a Magyar Kardiológusok Társasága

Csillagjegyek alapján a nők
Minden nő különleges és egyedi. Vannak tüzesebb és visszafogottabbak, hogy kinek milyen a vérmérséklete, milyen tulajdonságok jellemzik, meghatározzák a csillagok is. Nézzük meg, a horoszkóp alapján, milyenek a nők!

Ribizli, Áfonya és a többiek... - "Kutyálkodásról" és sok minden másról Hegyi Barbarával
Sok különös kutyanévvel találkoztam már, de Ribizli és Áfonya még kimaradt négylábú ismeretségi körömből. Míg meg nem ismertem Hegyi Barbarát. A Vígszínházi öltözőben persze látatlanban nem könnyű a jelenlegi és a hajdani kutyasereglet nevét, rokoni viszonyait első hallásra megjegyezni. S az időt is egészen sokáig, Barbara gyerekkoráig kell visszapergetnünk.

Átváltoztatjuk! - Tavaszi megújulás - a kozmetikus tanácsai
Itt a tavasz, a megújulás ideje. A lengébb ruhadarabok viselésével többet mutatunk meg magunkból, így az a néhány plusz kiló, kellemetlen szőrszál, vagy kisebb bőrhibák is még inkább előtérbe kerülnek. Szakértőnk segít abban, hogy tavasszal is a lehető legjobb formánkat hozzuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr421005577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása