CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Tavaszi fáradtság, fogyókúra

2009.03.18. 11:45 - CsaladiNet.hu

Címkék: tavasz stressz fáradtság akció sztárok fogyókúra spórolás kreatívitás nyuszi könyvajánló tavaszi kupon tapsi papírvirág

A tavasz egyik velejárója a tavaszi fáradtság, és arra is rádöbbenhetünk, hogy a tél során felszedtünk néhány kilót. A CsaládiNet portálon remek tippeket olvashatsz a tavaszi fáradtság leküzdéséről és bemutatunk egy gyors és hatékony fogyókúrás módszert is. A hozzá kapcsolódó könyvet megrendelheted tőlünk. Kellemes tavaszi megújulást!

Ajánló a hét eleji cikkeinkből, melyek közt a család minden tagja megtalálhatja a neki valót:

A sztárok is spórolnak a válság miatt
A hírességeket éppúgy érinti a gazdasági recesszió, mint mindenki mást, ezért annak ellenére, hogy a sztárok reflektorfényben élnek, és az átlaghoz képest vélhetően jobban keresnek, ők is összehúzzák egy kicsit a nadrágszíjat.

Férfiakról női szemmel - a stressz élettani hatása
A stressz az élet sója? Korunk népbetegsége? - Ezekre az ellentmondásosnak tűnő kérdésekre keressük a válaszokat.

Tavaszi papírvirágok ujjfestéssel
A tavasz hírnökei lehetnek ezek a kedves színes papírvirágok. Kisiskolások kivághatják, ragaszthatják, ovis tesóik meg kidekorálhatják a virágokat kicsi ujjacskáikkal. Festett virágcserepet is készíthetünk hozzá.

Küzdjük le a tavaszi fáradtságot!
Ahogyan a természetben váltakoznak az évszakok, ugyanúgy átalakulás történik az emberi testben és lélekben is. Szinte mindenkit megvisel az évszakok forgása, főleg így tavasszal érezhetjük magunkat kimerültnek, fáradtnak, aluszékonynak, lehangoltnak.

B. Farkas Beáta - Javorniczky Nóra: A Tapsi Család kalandjai
Egy kis ízelítő a március közepén könyvesboltokba kerülő, Nyuszi család történetét feldolgozó képes mesekönyvből.

Mutasd a tányérod!
A gondolat miszerint az vagy, amit megeszel, ősrégi, talán azért is van benne igazság. A táplálkozástudós Dr. Gillan McKeith is ezt az elvet használja fogyókúrás módszerében, megfűszerezve 15 évnyi klinikai tapasztalatával, és nyújtja át a kulcsot az egészséges étkezéshez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr821009440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása