CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Holnembolt

2009.07.17. 15:41 - CsaladiNet.hu

Címkék: kreatív játék család szülés hajdú péter torna recept kókusz dísz sciennet sarka kata tejberizs termékpartner dúla tisztítószerek törzsvásárlói rendszer

Hetente egyszer járok egy szimpatikus párhoz a Villányi útra. A Holnembolt játékboltot üzemeltetik, és bent vannak a Sciennetben, mint Termékpartnerek. Nekik sem olyan egyszerű elsőre átállni erre a rendszerre. Sok az újdonság, amit meg kell tanulniuk. Aztán már csak pár klikkelés az egész. Na de addig?

Az elején még alapvető gyakorlati kérdések özönével fogadtak. Hogyan fogadják el az online vásárlási utalványokat? Mit kell tenni, ha valaki Sciennetes Törzsvásárlóként jelentkezik? Mi van, ha készpénzzel vásárol? Mi van, ha érvényesíteni szeretné az online vásárlási utalványát? Mi az ő dolguk? Praktikusan...

A boltjuk egy csoda. Olyan játékokat láttam, amit másutt nem. Mint kiderült, rendszeresen járnak Nünbergbe, játékkiállításra, ahonnét egyedi darabokat hoznak haza. Kínálatukban a szokásos kellemes játékok mellett izgalmas puzzlék, színérzék, térérzék fejlesztők, kisérletezők, és a saját szabadalmuk is helyet kapott, amivel a Csodák Palotájában is találkoztam már. Nem is tudtam, hogy egyszer szerencsém lesz magához a gyártóhoz.

(A cikk folytatását elolvashatod a Családinet portálon, ide kattintva)

További friss cikkek (A címre kattintva olvasható a teljes cikk):

Asztali tolltartó, ceruzadíszek - kreatív ötletek száraztésztából

Nagyon dekoratív, szép tolltartót készíthetsz egy tejes doboz, száraztészta és egy kis festék segítségével! Remek ajándék lehet belőle!

A 10 legnagyobb hiba, amit az otthoni tornázás során elkövetünk - 3. rész

Az utolsó 5 hiba! Plusz egy utolsó gonosz kis motivációgyilkos... Ugye szépen lassan Te is megszabadulsz azoktól az apróságoktól, amik elvehetik a kedved az otthoni tornától?

Hogy csinálja egy dúla?

Régen jelentkeztem, pedig terveim szerint sűrűn akartam gyerek melletti munka-ötleteket adni. Szolgáljon mentségemre, hogy mindannyian gyerekek mellett dolgozunk.
Már megszoktuk, hogy a gyerek mellett örökké sakkozni kell az idővel és örökké rangsorolni az ellátandó feladatok között.
Most következendő cikkemben arról olvashattok, hogy hogyan csinálja dúla barátnőm, Lénárd Orsi.

Fontos tudnivalók a háztartási tisztítószerekről

A kereskedelemben kapható háztartási vegyi áruk csoportjába tartozó tisztítószerek olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, melyek a háztartásban tisztításra és ápolásra szolgálnak. Rendeltetésük szerint ezek a termékek igen sokfélék lehetnek, az emberi egészségre és környezetre gyakorolt hatásuk alapján azonban egyszerűen két csoportba sorolhatjuk őket: veszélyes és nem veszélyes készítményekre.

(Kókusz)tejberizs rebarbarával

A rebarbarát ügyesen párosítva a különböző alkotóelemekkel, igazán üdítő desszerteket készíthetünk belőle.

Hajdú Péter gyermekpesztra lett!

A producer és tévés szokatlan szerepbe kényszerült: míg felesége műsort vezet, neki kell ellátnia babájukat, Noémit.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr771251617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása