CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Pink és Salma Hayek újraházasodtak!

2009.05.05. 16:13 - CsaladiNet.hu

Címkék: család kutya esküvő pink baba recept örökbefogadás házasság sír férj járvány menyasszony sertésinfluenza salma hajek

A címben szereplő két hölgyben az a közös vonás, hogy mindketten újra megházasodnak, ráadásul ismét ugyanazzal a férfival. Bővebben:

Pink ismét hozzámegy exférjéhez
Hiába váltak külön, a szerelem újra összehozta őket. Pink és Carey Hart esküvője nyáron lesz, de csak egyszerű keretek között zajlik majd.

Salma Hayek és milliomos párja álarcban esküdtek
Velence, szerelem, gyönyörű szép menyasszony, dús gazdag vőlegény. Kell ennél több? Salma Hayek és Francois-Henri Pinault összeházasodtak.

Válogatás a további aktuális cikkeinkből:

Sertésinfluenza-járvány... Modernkorunk járványai...
A sertésinfluenza-járvány gyorsan terjed - halljuk, olvassuk a média híreiből, és megrettenve látjuk a maszkok mögé rejtett arcokat, legyen az férfi, női vagy éppen ártatlan gyerek arcocska, aki mindenből semmit sem ért. Hogyan óvhatjuk meg családunkat?

Fogadj örökbe! 2.
"A kutyák nem a teljes életünk, de ők teszik teljessé az életünket". Emberek milliói gondolják ezt négylábú barátaikról. Sajnos vannak olyanok is, akik ha megunták, kidobják hajdani kedvencüket...

Hogyan vigasztaljuk meg a síró kisbabát?
Minden kisbaba sír. Körülbelül két hetes korban a legtöbb babánál kialakul az esti időszakban egy - két óráig tartó sírós (hisztizős) periódus. Miként nyugtathatjuk meg a kicsit?

Receptek a CsaládiNet portálon:

Mozarellás tészta citrommal és fokhagymával
Pillanatok alatt elkészíthető étel, bár az tagadhatatlan, hogy a hozzávalók ritkán találhatók meg a hűtőben egyszerre, be kell hozzá vásárolni külön.

Kenyérpuding
Hihetetlenül egyszerű elkészíteni, bármilyen főétel után megállja a helyét desszertként is, de egy tartalmasabb leves után főételnek is jó. Lehet variálni cukrozott narancs- vagy citromhéjjal, dióval, mandulával.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr551104454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása