CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Kylie Minogue férjhez megy, Gyereknap

2009.05.22. 16:05 - CsaladiNet.hu

Címkék: kreatív család kutya gyereknevelés esküvő emlékeztető recept dundika örökbefogadás gyermeknap kylie minogue menhely köldökzsinór családinet emklékeztető

Nem tudsz mindent észben tartani? Segítünk neked! Vidd fel azokat a dolgokat a CsaládiNet Emlékeztetőbe, amiket nem szeretnél elfelejteni: névnap, születésnap, hivatalos okmányok lejárata, és az általad megadott időben előre szólni fogunk, nehogy elfelejtsd. CsaládiNet Emlékeztető - Vigyázz, rá lehet szokni!

Szemezgetés a héten felkerült legfrissebb cikkeinkből:


Dundikából Dixie - Pedigree® - Örökbefogadási Program
Az első kutya, aki szerető otthonra talált a Pedigree® Örökbefogadási Programban.

Lazul a lelki köldökzsinór
A gyermek megszületésekor elvágják a köldökzsinórt, amivel a két test kapcsolódása megszűnik. De nagyon lényeges a gyermek önértékelése és az anya-gyerek kapcsolat szempontjából, hogy a lelki köldökzsinórt mikor és hogyan szakítjuk el.

Gyermeknap a gyermekekért
Azokban a családokban, ahol gyerek van, minden nap gyereknap van - mondhatnánk, mert a gyerek állandó figyelmet, védelmet, szeretetet, törődést igényel. De van egy nap az évben, amikor azok a gyerekek is kaphatnak figyelmet, akik máskor saját hibájukon kívül nélkülözni kényszerülnek az előbbieket. Szóljon a Gyermeknap minden gyerekről!

Papírkutya tojástartóból
Ezt a kedves kis blökit minden ügyes, kreatív kis kezecske elkészítheti. A hozzávalókért sem kell boltba menned, otthon is megtalálod őket.

Epres, túrós kosárkák
Készítsünk eperből nagyon finom édességet! A gyerekek imádni fogják, de be is foghatjuk őket a sütéshez.

Kylie Minogue férjhez megy
Az ausztrál énekesnő, Kylie Minogue 40 évet várt a boldogságra. Most megtalálta párját a spanyol modell, Andres Velencosóban. Hamarosan összeházasodnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr491137649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása