CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Indiai recept, Születés Hete Fesztivál

2009.05.20. 11:22 - CsaladiNet.hu

Címkék: család terhesség szülés gyerekek nyár recept nevelés kamaszkor karfiol soma mamagésa táborozás szekeres nóra indiai fűszer

A CsaládiNet portál a legfrissebb témák, szakértői válaszok és programajánlók mellett még sok hasznos szolgáltatást nyújt, amit érdemes igénybevenned, például az  Adatlapot, amelyen keresztül ismerősökkel tarthatod a kapcsolatot, képtárat tölthetsz fel, akár cikket is küldhetsz be, és a nagyszerű Emlékeztetővel mindent észben és kézben tarthatsz.

Kedvcsinálóként néhány friss cikk:

Erdei táborok
Talán a legkedveltebb táborok egyike, amelyeken szívesen vesznek részt a gyerekek. Néhány tipp, hogyan készüljünk az erdei táborba, mit csomagoljunk.

Karfiol indiai módra
Finom karfiolos étel indiai fűszerekkel. Könnyen elkészíthető, gyors és nem hizlal.

A kamaszkor problémái
A kamaszkort sok szülő nehéz időszakként, szinte teherként éli meg. Dramatikus változások a gyermekben kívül-belül. Az agy állandó hormontermelése megdöbbentő szélsőségekre ragadtatja az egyébként teljesen normális gyermekünket.

Hetedik alkalommal is Születés Hete Fesztivál
Soprontól Záhonyig, Kecskeméttől Esztergomig közel ötven magyarországi városban, és 2009-ben először nemzetközi szinten a szlovákiai Párkányban is egy héten keresztül a szülés és születés, a babavárás, a család születése és a nőiség áll a középpontban.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr281133127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása