CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Kölcsönök 2009-ben, még tart a kuponakció!

2009.06.09. 15:46 - CsaladiNet.hu

Címkék: sport suli hitel spórolás kölcsön futás tábor recept babakocsi sakk sonka sajt pulykamell árengedmény logikai játék kuponakció

Még tart az előző postban említett kuponakció, amiről bővebben a Családinet portálon olvashatsz:

Nyár elején is kuponozzunk!
Hamarosan itt a nyaralási szezon, és még utazás előtt számos dolgot meg kell vásárolni, hogy a vakációhoz minden kellék meglegyen. Nem mindegy azonban, hogy a kívánt termékekhez mennyiért lehet hozzájutni. Remek spórolási lehetőség rejlik az online kuponokban, amelyekkel akár több tízezer forintot is meg lehet spórolni. Erre alapozva június első és második hétvégéjén nyári kuponakciót tartanak az Árkád bevásárlóközpontban negyven üzlet részvételével.

Kölcsönök felvételéről 2009-ben
A tavaly ősszel kezdődő válságról sokan hangoztatták, hogy januárra már híre-hamva sem lesz.
Aztán januárban azt mondták a szakértők, hogy valószínűleg még 2009 őszéig tartani fog.

Bébi Kurír babakocsis futás
A Bébi Kurír plusz "mamazin" lapindító partyja 2009 június 13-án, szombaton 10 órától lesz a Dunakeszi Buy Way parkolójában a Kenguru Kid Babaáruház előtt!

Sakksuli tábornapló részlet (II. rész)
Feljutottunk a csúcsok csúcsára és elhatároztuk, hogy jövőre zászlót is készítünk. Idén csak egy "csúcsedzéssel" koronáztuk meg feljutásunkat. Majd éhgyomorral vonultunk lefelé, hogy végre ebédelhessünk.


Sajttal, sonkával töltött pulyka
Az alábbi egy remekül variálható recept, hétköznapi vacsorának ugyanúgy megteszi, mint különleges töltelékkel felturbózva ünnepnapokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr211174761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása