CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Pedagógus nap és kuponakció!

2009.06.05. 14:37 - CsaladiNet.hu

Címkék: kreatív család gyümölcs nyelvtanulás betegség idézetek gyerekek akció diák tanár recept aranyköpések nevelés versek sütemény pedagógus nap pajzsmirigy kupon árengedmény kézkoszorú

Június első vasárnapján a pedagógusokat köszöntjük! A CsaládiNet portálon találsz az alkalomhoz ajándéknak való ötletet, verseket, és még egy gyűjteményt is a diákok legmókásabb aranyköpéseiből! Nézz körül!

A magyar pedagógusok napja
Egy 1951-es minisztertanácsi határozat a pedagógusok munkájának társadalmi elismeréseként június első vasárnapját Pedagógusnapnak nyilvánította. Megünneplésére először 1952-ben került sor: ekkor adták át a kiváló tanítói és tanári okleveleket az ország legjobb oktatóinak.

Kézkoszorú pedagógusnapra
Most, a tanév végén, kedves tanáraitokat meglephetitek ezzel, a kezeitek lenyomatát őrző, szép ajándékkal!

De a CsaládiNet portálon további hasznos cikkeket is találhatsz, pl. programajánló, receptek, ötletek ügyes kezeknek, érdekességek várnak oldalunkon. Ráadásul, hogy ne kelljen mindent észben tartanod, emlékeztetőnk is segítségedre van!

Néhány cikk ízelítőül:

Nyelvtanulás kisgyermekkorban - Szabad vagy sem?
Két kérdés, mely a legtöbb kisgyermekes szülőben felmerül, amikor szóba kerül a korai nyelvtanulás témaköre. A döntés nem is olyan nehéz, a titok nyitja, hogy a felmerülő kérdéseinkre megnyugtató, szakértői válaszokat kapjunk. Lássunk hát néhányat a leggyakoribb kérdések közül!

Cseresznyés clafoutis
Gyümölcs és sütemény egyben. Érdemes kipróbálni a receptet.

Nyár elején is kuponozzunk!
Hamarosan itt a nyaralási szezon, és még utazás előtt számos dolgot meg kell vásárolni, hogy a vakációhoz minden kellék meglegyen. Nem mindegy azonban, hogy a kívánt termékekhez mennyiért lehet hozzájutni. Remek spórolási lehetőség rejlik az online kuponokban, amelyekkel akár több tízezer forintot is meg lehet spórolni. Erre alapozva június első és második hétvégéjén nyári kuponakciót tartanak az Árkád bevásárlóközpontban negyven üzlet részvételével.

12 kérdés a pajzsmirigy működéséről és betegségeiről - 1. rész
Mit kell tudni dióhéjban a pajzsmirigyről és betegségeiről?

A most induló cikksorozatunkban a betegek által leggyakrabban feltett 12 kérdést és Prof. Dr. Balázs Csaba válaszait közöljük.

Határok és szabályok a gyermeknevelésben I. rész
Ezt ne csináld! Ez veszélyes, nem szabad! egy gyerek szinte csak ilyen mondatokat hall egész nap. Fontosak a szabályok, de mégis hogyan lehet ezt a folyamatot gyerekbarát módon megoldani?

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr531165590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása