CsaládiNet - Információs és közösségi portál

Események, történések az ország legnépszerűbb, családi témában készült női portálján.

Friss topikok

Linkblog

Húsvéti készülődés, tojásfestés, receptek, tojásdobálás, SMS

2009.04.03. 12:15 - CsaladiNet.hu

Címkék: húsvét sms tojás készülődés húsvéti nyereményjáték tojásfestés tojásdobálás

Mi már a Húsvétra készülünk, és segítünk Neked és családodnak is. Próbáljátok ki kreatív tojásfestő technikáinkat, receptjeinket! Kellemes készülődést!

Húsvéti tojásfestés ötletek gyerekeknek
Lassan itt a húsvét, ideje kigondolnunk, milyen szépséges tojásokkal várjuk idén a húsvéti locsolókat! Ezeket a dekoratív díszítéseket, már az óvodás kislányok is megpróbálhatják.

Márványos tojásfestés
Nagyon izgalmas, dekoratív tojásokat lehet festeni ezzel a technikával. Pár perc alatt megvan és olyan egyszerű, hogy bárki nekiállhat!

Elindult a nagy húsvéti Tojásdobálás ahol húsvéti tojással lepheted meg ismerősödet, és ha szerencséd van, még ajándékot is nyerhetsz. Ha pedig telefonon szeretnétek rövid húsvéti szösszeneteket küldeni, szemezgessetet a Húsvét alkalmával elküldhető SMS-ek gyűjteményéből: Húsvéti SMS parádé 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladinet.blog.hu/api/trackback/id/tr801043727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása